Početna

BK VITEZ TRI PEHARA🏆🏆🏆 🥇🥇🥇🥇🥇🥈🥈🥉🥉

VITEZOVI ŠAMPIONSK

Na Zlatiboru je od 28-30.07.2024. godine, održano finale Kupa Srbije u olimpijskom boksu. B                           Osvajanjem 1. mesta u regionu jugoistoka, bokseri BK “Vitez” iz Niš, obezbedili su učešće u finalu Kupa Srbije i više nego opravdali očekivanja. Iako u dosta oslabljenom sastavu, i 8 boksera je bilo dovoljno za ogroman uspeh. Od Boks saveza Srbije, uručen nam je pehar za 1.mesto u regionu, kao i za osvojeno je 1.mesto u konkurenciji kadeta i 1. mesto u ženskom boksu. 

Zlatne medalje osvojili su: Ivan Krivačević, Nada Krivačević, Lazar Pantić i Pavle Antić, kao i Ognjen Stanković u izbornom meču za reprezentaciju Srbije. r Srebrne:Kosta Stamenković, Darko Milojić, bronzane:Uroš Krstić i Uroš Radovanović. U oslabljenom sastavu, ali uvek najjači, bez pomoći grada, mi pravimo velike uspehe za svoj klub, grad i Srbiju. 

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović