Početna

КИК БОКС КЛУБ “НИШ” НАЈБОЉИ КЛУБ У СРБИЈИ И ЦЕНТРАЛНОЈ СРБИЈИ АЛЕКСАНДРУ КОНОВАЛОВУ СПЕЦИЈАЛНО ПРИЗНАЊЕ 

Драгану Марковићу Палми је на свечаности у организацији Кик бокс савеза централне Србије уручена Плакета за велики допринос развоју кик бокса.
У Јагодини је одржана свечаност Кик бокс савеза Централне Србије на којој су додељена плакете и признања најбољим кик боксерима у 2023. години и заслужним појединцима. Председник Кик бокс савеза Централне Србије Срђан Радуловић, који је и селектор кик бокс репрезентације Србије уручио је посебну Плакету Драгану Марковићу Палми за велики допринос развоју кик бокса. “Кик бокс је део мог живота и у овом спорту сам 35 година. Познато је да је Јагодина најбољи промотер борилачких спортова, само у Кончарево су дошле 23 репрезентације од Русије до Сједињених Америчких Држава. Када је гостовала кик бокс репрезентација Хрватске, њихов селектор био је скептичан према томе како ће се публика односити према репрезентацији Хрватске. Ја сам му рекао “Ово је спорт, овде нема политике”. И ниједан звиждук није био када се интонирала хрватска химна на стадиону у Кончареву. Ја нисам за то да се заборави, али морамо да идемо даље, да младе људе васпитавамо у спортском духу, а не да хулигани нападају српску децу као на православно бадње вече у Вуковару, када су малолетници српске националности нападнути само зато што навијају за неке друге клубове и што говоре екавски. Идоли младим људима треба да буду спортисти, а не они који се баве криминалним радњама. Најбољи амбасадори Србије су управо успешни спортисти, као наши кик боксери који су освајали медаље на светским, европским и балканским првенствима и када се интонирала српска химна и вијорила српска застава. Позивам младе људе да се баве спортом”, рекао је Драган Марковић Палма. Специјално признање добио је кик боксер Палминих тигрова Александар Коновалов, најбољи кик боксер свих времена који је седмоструки аматерски првак света, професионални првак света и Европе. Најбољи кик боксер Централне Србије у 2023. години је Данијел Мемедовски члан КБК “Палмини тигрови” који је на Светском првенству у Португалу освојио златну медаљу. Најбоља кик боксерка је Саида Буквић из КБК “Буквић тим” Нови Пазар, која је шестострука првакиња света и трострука првакиња Европе. Најбољи кик бокс тим у Србији и централној Србији у 2023. години је Кик бокс клуб “Ниш”. У 2023.години српски кик боксери донели су 11 медаља са Светског првенства у Португалу и 19 медаља са Европског првенства за јуниоре и кадете у Истанбулу. Најбољи пионир је Огњен Станковић из КБК “Ниш”, најбољи кадет Тарик Рашљанин КБК “Буквић тим” Нови Пазар, најбоља млађа јуниорка Нада Кривачевић КБК “Ниш”, најбољи млађи јуниор Иван Кривачевић КБК “Ниш”, најбоља старија јуниорка Нада Петронић из Косовске Митровице и најбољи старији јуниор Урош Крстић КБК “Бор”. 

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović