Početna

USPEH NIŠA U JAGODINI

USPEH NIŠA U JAGODINI

Kik boks klub “Niš” zauzeo je visoko 2. mesto na “BALKANS BEST FIGHTERS” turniru, iza mnogobrojne selekcije Severne Makedonije, u konkurenciji preko 500 takmičara iz: Moldavije, Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovačke i Srbije.

Zlatne medalje su osvojili naši svetski šampioni Nada Krivačević, Janja Savić i Ivan Krivačević, kao i Peđa Begić i Natalija Gligić, dok su srebrne osvojili Ognjen Stanković i Konstantin Dunjić.

“Nastupili smo sa samo 7 takmičara, zbog obaveza prema boks ligi, kao i povrede tri takmičara, prvi put smo premašili i svoja očekivanja, jer smo i u dosta oslabljenom sastavu kao klub osvojili najviše zlatnih medalja. Hvala svima koji su učestvovali u velikom broju i pokazali kvalitetom borbi da je BBF jedan od najjačih turnira u regionu” istakao je Srđan Radulović organizator turnira. Turnir je zahvaljujući pomoći grada Jagodine, i predsednika Dragana Markovića Palme, održan na 4 borilišta od 01-03.12. 2023. godine u Jagodini.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović