Početna

BK “VITEZ” NAJBOLJI U VRANJU KBK “NIŠ” NAJBOLJI U KLADOVU

VITEZOVI NAJBOLJI U VRANJU
Boks klub “Vitez” zauzima 1. mesto posle 1. kola Bokserske lige regiona “BSJI 2021”, koje je održano 24.09.2023. u Vranju.
Takmičari BK “Vitez” u dosta podmlađenom sastavu, imali su najviše uspeha.
Pobede su zabeležili: Jovan Stojiljković i Ognjen Stanković. U sparing mečevima koji se ne boduju ubedljivi su bili: Nikola Cakić, Veljko Sotirovski, Stefanos Kalamaras i Mladen Lazarević, kao i slabije izdanje Radmile Todorović u svojoj prvoj borbi.
Sudijskim preglasavanjem 2:1 izgubili su Vojin Stojanović i Strahinja Đorić, dok su 3:0 poraženi Petar Orlović i Uroš Radovanović.
Liga će se održavati jednom mesečno, i posle 8 kola, po dve prvoplasirane ekipe iz regiona naći će se u play off BLS (KUP SRBIJE) juna meseca 2024. godine.
Veći broj iskusnih boksera BK “Vitez” nije nastupao ovog vikenda jer nisu imali protivnike. Idemo u nove pobede!!!

????????

NIŠ NAJBOLJI U KLADOVU SA 3 PEHARA I 4 ZLATA
Na Prvenstvu centralne Srbije u Full Contact disciplini, održanom 30.09.2023. u Kladovu, u konkurenciji 14 klubova, najviše uspeha imali su takmičari Kik boks kluba “Niš” koji su osvajanjem 4 zlatne i jednom srebrnom medaljom osvojili PEHAR za najbolji klub, kao i PEHAR za najboljeg juniora – Ivan Krivačević i PEHAR za najboljeg seniora-Danilo Ristić. Pored Danila i Ivana, zlatne medalje osvojili su Nada Krivačević i Radmila Todorović. Zoran Trajković osvojio je srebrnu medalju.
Odličan učinak KIKBOKSERA “Niša”i završetak kik boks sezone na ekipnom 1. mestu Srbiji i c. Srbiji.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović