Početna

NOVAKOVA POBEDA U PROFI BOKSU

NOVAKOVA POBEDA U PROFI BOKSU

NADA I OGNJEN POBEDE U UVODNIM BORBAMA
Novak Radulović, najtrofejniji niški borac iz BK “Vitez”, zabeležio je još jednu pobedu u profesionalnom boksu. Na “KNIGHT FIGHT NIGHT” reviji 10.09.2023. godine u Zaječaru, Novak je bio bolji u svih 6 rundi od Predraga Cvetkovića iz Vranja. U taktički dobro odboksovsnom meču, Radulović je upisao svoju 17. pobedu i ostao na 1. poziciji rang liste profesionalnih boksera. U uvodnim borbama, svetska i evropska šampionka iz Kik boks kluba “Niš” Nada Krivačević, pobedila je Nataliju Kljajić iz Kruševca.
Ognjen Stanković pobedio je Luku Nikolića iz Zaječara, dok je Janja Savić u izjednačenom meču sa 2:1 izgubila od domaće takmičarke Helene Drobnjaković. Plaketa za afirmaciju kik boksa i boksa, uručena je selektoru i treneru KBK “Niš” Srđanu Raduloviću.
Naredno takmičenje za boksere “Viteza” biće učešće na 1. kolu bokserske lige 24.09. u Vranju.
Kikboksere “Niša” očekuje učešće na Full Contact prvenstvu centralne Srbije 30.09.2023. godine u Kladovu.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović