Početna

SVETSKI ŠAMPIONI IZ NIŠA SPREMNI ZA EVROPSKO PRVENSTVO

Reprezentativci Srbije iz Kik boks kluba “Niš” Nada Krivačević, Janja Savić i Ivan Krivačević, predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu od 26.08. do 03.09.2023. godine u Istanbulu (TUR).

Svetski šampioni iz prethodne godine,  Nada Krivačević i Janja Savić, kao i vice-šampion Sveta Ivan Krivačević sa velikim očekivanjem putuju na prvenstvo Evrope i nadaju se osvajanju najsjajnijih medalja. 

“Očekujemo dobre rezultate od svih 26 reprezentativaca koji će predstavljati Srbiju u dva uzrastna godišta (2005-2006. stariji juniori, i 2007-2008. mlađi juniori). Iako učestvujemo sa manjim brojem takmičara od planiranog, dok će većinu zemalja predstavljati veći broj takmičara, odabrani su oni najbolji i nadam se da ćemo kvalitetom još jednom dokazati da smo u samom vrhu u obe discipline K-1 i low kick, u kojima kao Srbija nastupamo.  Posle dobro odrađenih priprema na Paliću, svi takmičari su spremni i motivisani da dostojno predstavljaju reprezentaciju”, istakao je Srđan Radulović selektor Srbije, koji će u timu imati još dva trenera, Radomira Radomirovića i Vladimira Bogovića.

Kikbokseri za Tursku putuju 25. avgusta. Posle završetka merenja i žreba, borbe eliminacija su na programu od ponedeljka do petka, a završnica i finala EP planirana su za 03. septembar.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović