Početna

ZLATO I BRONZA NA EVROPSKIM IGRAMA

ISTORIJSKI USPEH SRPSKIH KIKBOKSERA
Na Evropskim Olimpijskim igrama koje su održane u Krakovu u Poljskoj, Aleksandra Krstić okitila se zlatnom medaljom u kategoriji -70 kg, dok je Aleksandar Konovalov osvojo bronzanu -75 kg, u Full Contact disciplini.
Jasmina Nađ je takmičenje završila bez medalje, a troje reprezentativaca Srbije, svoje učešće na Evropskim igrama izborili su na Evropskom prvenstvu u Turskoj predhodne godine.
“Napravljen je istorijski uspeh, jer kik boks kao sport prvi put učestvuje na Evropskim igrama kao deo Olimpijskog tima Srbije. Još jednom čestitke svim učesnicima i zahvalnost Olimpijskom komitetu Srbije za svu podršku koju smo imali na EI u Poljskoj” istakao je kik boks selektor Srđan Radulović. Osvajanjem dve medalje, kikbokseri su dali svoj doprinos pored još 17 sportova u zbirnom plasmanu Srbije, sa osvojenih ukupno 16 medalja (3-6-7).

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović