Početna

JOŠ JEDNA TITULA ZA “NIŠ”?

JOŠ JEDNA TITULA ZA “NIŠ”?

KIK BOKS KLUB “NIŠ” novi/stari šampion Srbije.
Nišlije su odbranile titulu iz 2022. godine, i još jedan PEHAR apsolutnih šampiona Srbije za 2023. godinu stići će u klub.
Na LK PRVENSTVU Srbije u Rumi, šampioni Srbije postali su: Gordana Marjanović, Ivan Krivačević, Nada Krivačevića i Konstantin Dunjić. Janja Savić je osvojila srebrnu medalju, dok su Darko Stevanović i Strahinja Đorić odvojili bronzane medalje. Nekoliko favorita za osvajanje medalja: Miloš Janković, Lazar Pantić, Nikolina Stevanović i Neda Brkić, iz opravdanih razloga nije predstavljalo klub, ali su ostali takmičari KBK “Niš”, iako u oslabljenom sastavu osvajanjem 4 zlatne, 1 srebrne i 2 bronzane, još jednom sezonu završili na 1. mestu u Srbiji i potvrdili šampionsku titulu za Kik boks klub “Niš”. Iako smo finansijski minimalno sagledani od onih koji odlučuju o sportu u Nišu, mi smo svojim sredstvima na teži način uspeli da učestvujemo na svim takmičenjima i da odbranimo titulu iz prethodnih godina.

Posle kraće pauze, najbolje kikboksere očekuju pripreme za učešće na najjačim međunarodnim takmičenjima: Evropsko prvenstvo za juniore u Turskoj i seniorsko prvenstvo Sveta u Portugalu.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović