Početna

KBK “NIŠ” ODBRANIO TITULU NAJBOLJIH U K-1 IZ 2022. OSVOJEN TROFEJ VRNJAČKE BANJE

KBK “NIŠ” NAJBOLJI KLUB K-1 PRVENSTVA U Vrnjačkoj Banji 22-23.04.2023. godine ?.

? Ivan Krivačević pehar (6 najboljih finala Trofej V Banje) i zlatna medalja, Nikolina Stevanović, Janja Savić i Nada Krivačević takođe zlatne medalje. Srebrne: Gordana Marjanović, Matija Jovanović, Pavle Đordević, bronzane: Strahinja Đorić, Andrej Krstić, Kata Lazić. Uručen zvanično PEHAR za najbolji klub u Srbiji u 2022. godini Kik boks klubu “Niš”, osvojili smo PEHAR za najbolji klub na ovom takmičenju, i PEHAR “TROFEJ VRNJAČKE BANJE”. Istog vikenda, dva boksera BK ” VITEZ” Miloš Janković i Jovan Stojiljković zabeležili pobede prekidima u Bokserskoj ligi Srbije održanoj u Novom Sadu. Novak Radulović u Francuskoj, u profesionalnom meču za IBA pojas u meču od 10 rundi, bio je bolji u poslednje 4 runde, dok su prvih 6 pripale domaćem borcu, koji je na kraju na poene i osvojio pojas. Na tri fronta, bokseri Viteza i kikbokseri Niša postigli su još jedan ogroman uspeh, ali ljudi zaduženi za sport u gradu Nišu, na žalost to ne prepoznaju. Bez obzira na sve nepravde, mi ćemo i dalje postizati vrhunske rezultate?.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović