Početna

Niš NAJBOLJI na “6. Balkans best fighters” turniru

Kik boks klubu “Niš” pripao je pehar za najbolji klub sa osvojenih osam zlatnih medalja na šestom po redu međunarodnom turniru “BALKANS BEST FIGHTERS”. Ovaj turnir se tradicionalno održava u našem gradu, a Niš je ugostio oko 500 učesnika iz šest zemalja.

Najbolji takmičari iz Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije takmičili su se za titulu najboljeg u kik boksu. Niškom klubu pripalo je čak osam zlatnih medalja. Zlatom su se okitili Peđa Begić, Ivan Krivačević, Natalija Gligić, Gordana Marjanović, Lazar Pantić, Nikolina Stevanović, Nada Krivačević, Anđela Pavlović. Sara Spasić osvojila je srebro, Lazar Arsić i Miloš Janković bronzane medalje. Nikolina Stevanović osvojila je pehar za najbolju mlađu juniorku.

Na drugoj i trećoj poziciji našle su se ekipe iz Strumice (NMKD) i Rožaja (MNE).


Ukupno je učestvovalo 69 klubova, a oko 180 borbi je viđeno tokom dva dana u Hali Miroslav Antić u Nišu.

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović