Početna

Jedan od najvećih međunarodnih turnira u kik boksu ponovo u Nišu

Šesti po redu, međunarodni turnir “Balkans best figters”, koji se ove godine održava u Nišu od 3. do 5. decebra, okupiće najbolje kik boks borce. Ovo je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, ali i po organizaciji. Prošle godine je zbog epidemiološke situacije održan u Jagodini. Ove se vraća u Niš, a najbolje borce publika će moći da gleda u hali Mika Antić.

Turnir će biti održan u tri discipline: u K-1, lou kiku i ful kontaktu. Niš će ugostiti najbolje borce Balkana, ali i šire, ističu organizatori.

“Prijave su u toku, očekujem oko 1000 takmičara. Svoje učesnike imaće Moldavija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Mađarska”, rekao je organizator turnira i selektor reprezentacije Srbije Srđan Radulović.

Najtrofejniji klub, Kik boks klub “Niš” imaće svoje takmičenje, a Radulović kaže da će na ovom turniru učestvovati iskusni borci, reprezentativci i oni za koje je siguran da će doći do medalje.

“Konkurencija će biti jaka što je dobro, kako bi takmičari stekli međunarodno iskustvo. Predstavljaće nas Lazar Arsić, Miloš Janković, Nikolina Stevanović, Ivan Krivačević, Tara Krivačević, Natalija Digić, Lazar Pantić, Sara Spasić”, kazao je Radulović Niškim Vestima.

Organizator je Kik-boks klub „Niš“. Pokrovitelj je Grad Niš.

 

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović