Početna

KIKBOKSERI NIŠA ŠAMPIONSKI POČELI SEZONU

Takmičari Kik boks kluba “Niš” , šampionski su počeli aktuelnu sezonu. Na K-1 Prvenstvu centralne Srbije (za seniore, juniore i kadete) koje je održano u Kruševcu ovaj niški klub dobio je pehar za najbolji klub sa ukupno 8 medalja ( 3 zlata i 5 srebra).

Pored pehara za najbolju ekipu na ovom takmičenju, kikbokserima “Niša” uručen je  i pehar  za ekipno 1. mesto  sezona 2020. na nivou centralne Srbije, dok je drugo mesto pripalo “Radničkom iz Kragujevca, a treće ” Kosovskoj Mitrovici”.

Foto: KBK Niš

Zlatne medalje osvojile su: Nada Krivačević, Nikolina Stevanović i Neda Brkić. Srebrne: Natalija Gligić, Anđela Petrović, Ivan Krivačević, Bojan Veljković i Božidar Ilić.

Već narednog vikenda 3 i 4. aprila održaće se Prvenstvo Srbije K-1 za seniore, juniore i kadete u Obrenovcu. KBK “Niš” će nastupiti u izmenjenom sastavu u odnosu na predhodno takmičenje.

Foto: KBK Niš

O klubu

🥊KIK BOKS KLUB “NIŠ” – NAJBOLJI KLUB U SRBIJI

🥊 OSNOVAN 2007. godine

🥊OSNIVAČ I TRENER: Srdjan Radulovic – selektor i trener reprezentacije Srbije

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -AKTUELNI APSOLUTNI SAMPIONI SRBIJE I CENTRALNE SRBIJE

🥊 KIK BOKS KLUB “NIS” -VISESTRUKI SAMPIONI SRBIJE U K-1, LK, FC, KL

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” -TAKMICARI KLUBA SU OSVOJILI REKORDNIH PREKO 130 KIK KLUPSKIH PEHARA, I PREKO 100 PEHARA ZA NAJBOLJE BORCE PRVENSTVA.

🥊KIK BOKS KLUB “NIS” – VIŠESTRUKI OSVAJAČ “BALKANS BEST FIGHTERS” TURNIRA

🥊 KIK BOKS KLUB “NIŠ” – U PROSEKU GODINIŠNJE SE OSVOJI OD 120-160 MEDALJA, SVAKE GODINE 20-25 SAMPIONA SRBIJE-SVETSKI ŠAMPIONI -EVROPSKI ŠAMPIONI – BALKANSKI ŠAMPIONI… 8 PROFESIONALNIH POJASEVA – Novak Radulović